Çetenin Gölgesinde

Çetenin Gölgesinde

Hayalet kitabı Çetenin Gölgesinde yeni bir bölüm yayınladı ;

Yeni Hayat

Rüzgarın havadaki dansı eşliğinde, iç çekip sokağımıza baktım. Uzun, ince bir yol. Sağ ve sol taraflarında yeşil ağaçlar yolu süslerken, rüzgarında yaprakları oynatması sokağa ayrı bir haz veriyordu. Derin bir nefes alıp sokağa son bir kez daha baktıktan sonra annemin, "Hadi kızım" demesiyle minik ve aynı zaman şirin arabamızın ön koltuğuna oturdum. Annemin arabayı çalıştırmasıyla hareket ettik. Sokak boyunca tanıdık evler, tabelalar, ağaçlar beni yolcu ederken ben onlara 'güle güle' bile...

Bölümün geri kalanını okuyun...

Tanışma

Sabah uyandığımda okul aklıma geldi ve hızlıcana kıyafetlerimi giyip salona geçtim. Kahvaltımı yaptıktan sonra annemi öpüp apartmandan dışarıya çıktım.

Dün olanlar ara sıra aklıma gelsede düne göre daha rahatlamıştım.

Ana cadde boyunca yürümeye başlamıştım. Okulun yerini tam olarak bilmediğim için caddedeki kalabalığı takip ettim. Kalabalık beni okula kadar götürdü. Zafer kazanmışçasına gülümsedim.

Okulun karşısından okulu hafif bir süzdüm, Büyük bir okul idi. Hemde fazlasıyla. Büyük...

Umursamaz

Yorum atmayı unutmayalım lütfen..

Uyandığımda sabah olmuştu. Bu gün öğretmenler toplantısı olduğundan okullar kapalıydı. Biraz daha yatabileceğimi düşünüp gözlerimi kapattım fakat bir türlü uyuyamadım. Bende kalkıp elimi yüzümü yıkayıp salona geçtim.. Annem ise işe gitmişti bile. Kendime bir kaç şey hazırladım ve yedim. Biraz televizyona baktım fakat televizyonda ilgimi çeken bir kanal yoktu. Bende dışarıya çıkmaya karar verdim ve üstümü giydim..

Dışarıya çıktığımda güneş...

Back