KIZIL BAREX

KIZIL BAREX

parzival

Yeni topluluk üyesi
parzival yeni bir kitap oluşturdu:

KIZIL BAREX - Bu hikayede +18 unsurlar vardır.

Kitap ve bölüm yorumlarını yapabilirsiniz

"Neden ben?"

"Çünkü... Yaşın küçük,burada on gün bile dayanamazsın,ama ben. On senedir burdayım. Bilmem anlatabildim mi,şimdi o küçük deliğini açıp planıma katılıyor musun? Yoksa burada sonsuza kadar mahkum hayatı mı yaşamak istersin?"

☆★☆

Karina Mitchell & Hero Valerico

Not: Bu hikayede +18 unsurlar vardır.
© Tüm hakları saklıdır

Kitap hakkında daha detaylı bilgi edinin..

parzival kitabı için KIZIL BAREX yeni bir bölüm yayınladı

GİRİŞ

"Cehennemin kapıları açıldı. Herkese iyi oyunlar"

Solan çiçeklerimin asıl rengi maviydi, şimdiyse griye dönmüşlerdi. Üstelik, karşımdaki adam bana ahlaksız bir teklif sunmuştu.

'Ya küçük deliğini açıp planıma dahil olursun, yada burada ölene kadar çürürsün' demişti.

"Hızlı ol Karina! Vaktimiz yok."

"Neden ben?"

"Sikeyim! Hala sorguluyor musun!? Buradan gitmek istemiyor musun sen? Yoksa başkasını mı altıma almam gerekiyor?"

"Ama... B-Ben bunu yapamam..."

Beni kolumdan tutup...

Kitabın geri kalanını okuyunuz...

Last edited by a moderator:
parzival kitabı KIZIL BAREX yeni bir bölüm yayınladı ;

BİR

{ OY VERMEDEN VE TAKİP ETMEDEN GEÇME }🙂

"Karina! Daha hızlı!" Don amcam arkamdan bağırıyordu.

"Donovan! Nereye kadar kaçacaksınız!" Polis memuru, Don amcam ve benim peşimdeydi. Birkaç gece önce bir cinayete tanık olmuştum. Bunu Don amcama anlattığım sırada, bizi bulmuşlardı. Don amcam ile aramızda tam 11 yaş vardı. Ben 17, yani bugün 18 olacaktım. Oysa 28 yaşındaydı. Her doğum günümüz beraber geçiyordu,o benimkini, bende onunkini eksiksiz kutlardık. Çünkü tek eksiğimiz...

Bölümün geri kalanını okuyun...

İKİ

Dünya, iki taraftan oluşuyordu. İyiler ve kötüler. Kötüler yaşadığımız kısım, Batı kısmındaydı. Doğuya ise asla adım atmamıştık.

Bulunduğumuz bölge her türlü tehlikeyi içinde barındırıyordu. Dünyadaki cehennem tam anlamıyla Barex'ti.

Şimdi ise sorgusuz, sualsiz Barex'e gidiyorduk.

Orası ölümdü. Bir katliamdı...

"İçeride seni harikulade bir hücre bekliyor Karina." Sesin sahibine döndüm. Bizi buraya getiren şerif Aaron'du. Ve bu adamı...

ÜÇ

Herşey bitmişti.

Herşey... Şu saatten sonra artık bir ölüydüm. Ve ölümümü beklediğim hücreme gelmiştik... Gelene kadar yüzlerce hücre görmüştüm.

Fakat gördüklerim, bildiklerimi yanıltmıyordu.

Beni burada geceye kadar bekleteceklerdi. Henüz 18 olmadığım için içeriye atamazlardı. Önüm sıra ilerleyen mahkumlara baktım. Hepsi kötü durumdaydı. Kiminin yaraları sırtında, bacaklarında, ve kollarındaydı. Kiminin de kalbinde...

En çok...

Back